Profiel TerZake Partners

TerZake Partners realiseert succesvolle organisatieveranderingen door betrouwbare, creatieve en resultaatgerichte bedrijfsadviezen en ICT-management diensten. Kernwoorden bij onze dienstverlening zijn: 

Onafhankelijk
TerZake Partners is onafhankelijk van leveranciers van ICT-producten en -diensten. Met ons raakt u niet verstrikt in gedwongen winkelnering, maar krijgt u de producten en diensten die optimaal bij u passen.

Kwaliteit
Om kwalitatief hoogstaande dienstverlening te kunnen bieden, schaven continu we aan onze kennis, vaardigheden en kunde. We hebben daardoor actuele kennis van bedrijfs- en ICT-management methoden en -technieken, de markten van onze klanten en van leveranciers. Wij streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding van onze dienstverlening.

Continuïteit
We borgen onze continuïteit door spreiding van activiteiten over meerdere opdrachtgevers en marktsegmenten en door deskundige mensen aan te trekken met gevoel voor ondernemerschap en kwaliteit. Door beheerst te groeien bouwen we aan een solide en bestuurbare onderneming. TerZake Partners bestaat al meer dan 15 jaar. Gestart onder de naam Dawson en Partners en sinds 2012 bekend onder de naam TerZake Partners.

Geïntresseerd? Neem contact met ons op.