Uw ambities en beoogde resultaten staan centraal

Dat hebben alle adviseurs van TerZake Partners gemeen. Ze zijn to the point en gaan voor concrete en haalbare resultaten en oplossingen en houden rekening met uw lange termijn ambities, de samenhang en de (on)mogelijkheden van uw organisatie en ICT. De adviseurs zijn snel uw zakelijke gesprekspartner. 

TerZake Partners helpt u graag met het oplossen van complexe vraagstukken. U profiteert van onze onafhankelijkheid, kennis van zaken en adviseurs met minimaal 10 jaar ervaring in organisatieveranderingen, innovatie en verbetering van uw organisatie, bedrijfsvoering,  (e-)dienstverlening, ketensamenwerking, proces- en ICT-integratie, informatievoorziening en ICT architectuur. 

U wordt sterker als opdrachtgever en in de onderhandeling met uw leveranciers door onze ruime kennis van de ICT markt en de laatste ontwikkelingen op het gebied van governance, standaarden, architectuur en ICT oplossingen en services.

TerZake Partners voelt zich thuis in informatie-intensieve en complexe omgevingen en opereert in meerdere domeinen zoals de lokale overheid, gemeenten, landelijke overheid, ZBO's, uitvoeringsorganisaties en in het bank en verzekeringswezen.

TerZake Partners ervaart dagelijks dat juist de combinatie van partnerschap, vakmanschap, domeinkennis en teamwerk het verschil tot succes maken.

 

Neem contact met ons op.